Los Agentes Rurales interceptan un furtivo que había cazado un ciervo

 

Los Agentes Rurales interceptan un furtivo que había cazado un ciervo

 

 

El cos d’Agents Rurals ha interceptat recentment un caçador furtiu que va abatre un cérvol femella prop del coll de Bóixols, a la comarca de l’Alt Urgell. Aquesta actuació s’emmarca en la campanya que el CAR està duent a terme per mitigar el furtivisme en la caça major.
 
Els agents actuants estaven ubicats en un punt de vigilància quan van observar quatre cérvols. En aquell moment, un vehicle ocupat per quatre caçadors que retornaven de fer una batuda del porc senglar, es va aturar. Els ocupants van sortir del vehicle. Un va treure un rifle del maleter i va disparar contra una de les femelles que anava acompanyada de la seva cria. El tret es va efectuar des de la mateixa carretera d’accés al nucli de Gavarra, al terme municipal de Coll de Nargó. El resultat va ser la mort de la cérvola gairebé a l’instant. Els altres cérvols van fugir.
 
Els agents es van desplaçar ràpidament cap al lloc dels fets, on van poder interceptar els caçadors i el vehicle. Al cap de poca estona, ja de nit, es va poder remuntar la cérvola cap a la carretera i se’n va fer el consegüent comís, i també de l’arma utilitzada.
 
Aquest tipus d’infraccions comporten una sanció de fins a 2.100 euros en concepte d’infracció a la Llei de caça i d’indemnització per la peça morta, i dos anys d’inhabilitació per a l’exercici de la caça.
 
A les comarques de Lleida, pel que fa a la present temporada de caça, el cos d’Agents Rurals ja ha denunciats diversos furtius i ha confiscat tres cérvols, una cérvola, un cabirol i un isard.

 

Barcelona, 9 de Enero de 2009

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Caza. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s