Los Agentes Rurales comisan 61 fringílidos de un comercio de reparación de calzado en Sabadell

 

Los Agentes Rurales comisan 61 fringílidos de un comercio de reparación de calzado en Sabadell

 

 

Membres del cos d’Agents Rurals del Vallès Occidental del Departament de Medi Ambient i Habitatge han denunciat aquesta setmana el responsable d’una botiga de reparació de calçat de Sabadell per comercialització i exposició pública d’ocells fringíl·lids.
 
El sabater tenia exposats a la botiga 30 ocells de les espècies cadernera, verdum, passerell i pinsà comú. Bona part d’aquests ocells es podien observar perfectament des del carrer. Els ocells fringíl·lids de les quatre espècies que comercialitzava la persona denunciada són protegits, i la seva tinença només s’autoritza excepcionalment, en condicions estrictament controlades, a persones que justifiquen la seva participació en concursos de cant.
 
La normativa que regula aquesta activitat tradicional prohibeix qualsevol mena de transacció amb aquestes espècies, i també la seva exhibició pública fora dels concursos oficials o les seus socials de les societats ocellaires. En la inspecció efectuada a la rebotiga de l’establiment, es van trobar 31 exemplars més de les mateixes espècies. Tots els ocells, en total 61, van ser comissats i traslladats al Centre de Recuperació de Fauna per a la seva rehabilitació i reintroducció al medi natural.

 

Barcelona, 15 de Enero de 2009

 

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Caza. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s